Saturday, 12 December 2015

CHRISTMAS GIFT IDEAS PT. 4

Hyvää lauantai-iltaa! Nyt olisi vuoross viimeinen joululahjojen vinkkailu ja tällä kertaa kollaasi koostuu mun "toiveista". Halusin tehdä vielä yhden kollaasin, joka sisällyttäisi omia toiveitani, mutta josta voisi silti joku saada vinkkejä itselleen, ystävälleen tai vaikka äidilleen. Toiveita nämä tavallaan eivät ole, sillä tänä jouluna mä en ole toivonut yhtikäs mitään! Mutta sanotaanko näin että lista asioista, jotka olisi mukava itselle haalia ;)

Untitled #12Mitä listalta sitten löytyy? Uudet lämpöiset aamutohvelit, erityisesti Ugg aamutossumallit on ihanaiset! Uuteen puhelimeen uudet kuoret, leviksen farkut, käsipyyhkeitä/kylpypyyhkeitä, sisustustauluja, MAC huulipunia, Real Techniquesin parit siveltimet, Acnen kaulahuivit/ muut kestävämmät kaulahuivit. Vihaan kaulahuiveissa niiden jatkuvaa ainaista nukkaantumista, joten laadukas kaulahuivi olisi oikein hyvä lisä mun kaulahuivivarastoon. Listalla myös kivoja säilytysjuttuja keittiöön, uusia urheiluvaatteita, lisäsalamaa ja uudet nahkahansikkaat. Muita perus joululahjatoiveitahan on myös lahjakortit ja suklaa, mitä aijon tänä vuonna kyllä itselleni hieman sallia vuoden karkkilakosta huolimatta, hheeh.


Mutta sellaista viimeisessä lahjakollaasissa! Oletteko te toivoneet jotain näitä joululahjaksi? Vai onko siellä ruudun toisella puolella muita, jotka eivät pahemmin joulupukille ole tänä vuonna kirjoitelleet :-)? Nyt herkuttelua perheen kanssa ja rauhallista koti-iltaa viettämään. Heipsun!

No comments:

Post a Comment